Το μηχάνημα προσώπου Ellase Fractional Laser συμμετέχει σε πολλές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις με εκπληκτικά αποτελέσματα ως αυτόνομη θεραπεία της ανάπλασης και της αντιγήρανσης της επιδερμίδας.

Πολυμηχάνημα καθαρισμού προσώπου 9 λειτουργιών για την φροντίδα, την ενυδάτωση και τον καθαρισμό του δέρματος. Προσφέρει αντιγήρανση στο δέρμα με πολύ μικρά μόρια υδρογονωμένου νερού.

H Φωτοδυναμική Θεραπεία, καθοδηγείται από φωτεινή ενέργεια LED RGB. Μετά την απορρόφηση της ενέργειας του φωτός, το ATP στο δέρμα διεγείρεται.

Η μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων αποτελεί μια αποτελεσματική, ανώδυνη και ασφαλή μέθοδο αντιγήρανσης, ανάπλασης, σύσφιξης της επιδερμίδας και αποτελεί μία ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση για το αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα.

Το μηχάνημα λιπογλυπτικής Ellase Plus Shape συνδυάζει πέντε διαφορετικές τεχνολογίες αιχμής και αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο λιπογλυπτικής και λιπόλυσης.

To Ellase Nd Yag είναι πολλαπλών εφαρμογών με τρεις κεφαλές, που αντιστοιχούν σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος και τρεις διαφορετικές βασικές εφαρμογές

Το Fractional Rf and Microneedling είναι μία νέα, καινοτόμα, μη χειρουργική θεραπεία αναδόμησης του δέρματος που μας επιτρέπει να προσφέρουμε αναζωογονημένο, νεανικότερο δέρμα με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.