Καταπολεμήστε αποτελεσματικά τις αγγειακές βλάβες

Καταπολεμήστε αποτελεσματικά τις αγγειακές βλάβες

Το λέιζερ διόδου 980 nm είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για διάφορες διαταραχές στη δερματολογία. Αυτός ο τύπος λέιζερ προσφέρει πήξη για αγγειακές βλάβες με χαμηλό κίνδυνο δημιουργίας ουλών. Μπορεί να εξατμίσει κύστεις, κονδυλώματα και δερματικές μεταστάσεις. Το υπερπαλμικό λέιζερ 980 nm μπορεί να χρησιμοποιηθεί υποδορίως, ενδοαγγειακά και διαεπιδερμικά.

Τα λέιζερ διόδου είναι από τους πιο αποτελεσματικούς μετατροπείς ηλεκτρικής ενέργειας σε φως λέιζερ. Μπορούν να προκληθούν διάφορες αντιδράσεις στους ιστούς, όπως πήξη, εξάτμιση ή συγκόλληση.

Το λέιζερ διόδων 980 nm χρησιμοποιείται ευρέως στην οδοντιατρική, την ουρολογία, τη γυναικολογία και την αγγειακή ιατρική. Προσφέρει ορισμένα πλεονεκτήματα. Επιλέγοντας πολύ σύντομους χρόνους έκθεσης, η θερμότητα που παράγεται στον ιστό δεν μπορεί να διαχέεται στα παρακείμενα μέρη και εμφανίζεται τοπική υπερθέρμανση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την εξάτμιση σε θερμοκρασίες >300°C. Η διάρκεια του παλμού των μικροδευτερολέπτων θα αφαιρέσει τον ιστό σε θραύσματα.

Είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για διάφορες διαταραχές στη δερματολογία. Αυτός ο τύπος λέιζερ προσφέρει πήξη για αγγειακές βλάβες με χαμηλό κίνδυνο δημιουργίας ουλών. Μπορεί να εξατμίσει κύστεις, κονδυλώματα και δερματικές μεταστάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί υποδορίως, ενδοαγγειακά και διαεπιδερμικά.

Αρχή λειτουργίας

Το λέιζερ 980 nm διαθέτει  το βέλτιστο φάσμα απορρόφησης του αγγειακού κυττάρου πορφυρίνης. Τα αγγειακά κύτταρα απορροφούν το λέιζερ υψηλής ενέργειας μήκους κύματος 980 nm, λαμβάνει χώρα στερεοποίηση και τελικά διαχέεται.  

Για να ξεπεραστεί η ερυθρότητα σε μεγάλη περιοχή και η καύση του δέρματος, η επαγγελματικού σχεδιασμού χειρολαβή της συσκευής επιτρέπει στη δέσμη λέιζερ 980 nm, να εστιάζεται σε ένα εύρος διαμέτρου 0,2-0,5 mm, προκειμένου να επιτρέψει στην πιο εστιασμένη ενέργεια να φτάσει στον ιστό-στόχο, αποφεύγοντας το κάψιμο του περιβάλλοντος ιστού του δέρματος.

Το λέιζερ επιπρόσθετα, μπορεί να διεγείρει την ανάπτυξη του δερματικού κολλαγόνου ενώ η αγγειακή θεραπεία, αυξάνει το πάχος και την πυκνότητα της επιδερμίδας, έτσι ώστε τα μικρά αιμοφόρα αγγεία να μην είναι πλέον εκτεθειμένα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται σημαντικά η ελαστικότητα και η αντίσταση του δέρματος.

Πιο αναλυτικά από στοχευόμενη ουσία η οξυαιμοσφαιρίνη εμφανίζει πολύ υψηλότερο διάστημα απορρόφησης στα 900-1000 nm. Έτσι το λέιζερ ημιαγωγών 980 nm έχει τα ιδανικά θεραπευτικά αποτελέσματα για την αφαίρεση αγγείων προσώπου.

Μετά την απορρόφηση της ενέργειας του λέιζερ, η οξυαιμοσφαιρίνη παράγει θερμική ενέργεια και εξαπλώνεται στα αγγειακά ενδοθηλιακά κύτταρα μέσω του μηχανισμού αγωγής. Κατά συνέπεια, το τοίχωμα των αιμοφόρων αγγείων είναι κατεστραμμένο και τα αγγεία του προσώπου θα εκφυλιστούν και θα απομακρυνθούν σαν απόβλητα μέσω του λεμφικού συστήματος.

Τα αγγειακά λέιζερ είναι η ιδανική θεραπεία για τα αιμοφόρα αγγεία και τις κόκκινες κηλίδες κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, ιδιαίτερα στο πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος και τα πόδια.

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία Light, Laser και (AFT) Advanced Florescence Technology, διεισδύει στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος για να φτάσει στα αιμοφόρα αγγεία από κάτω. Τα στοχευμένα αιμοφόρα αγγεία απορροφούν επιλεκτικά την ενέργεια στη δέσμη και καταστρέφονται από τη σύντομη αλλά έντονη θερμότητα που δημιουργείται. Το σώμα αφαιρεί τα κατεστραμμένα αγγεία σταδιακά για να ομαλοποιήσει την εμφάνιση του δέρματος. Ο περιβάλλοντας ιστός δεν επηρεάζεται επειδή δεν απορροφά επιλεκτικά αυτό το μήκος κύματος φωτός.

Οι αγγειακές βλάβες, οι κιρσοί και οι φλέβες αράχνης είναι αιμοφόρα αγγεία που διευρύνονται και γίνονται ορατά λόγω εξασθενημένων βαλβίδων, οι οποίες προκαλούν τη συγκέντρωση του αίματος αντί να ρέει προς την καρδιά. Οι θεραπείες με λέιζερ αγγείων προσφέρουν μια αποτελεσματική, μη επεμβατική λύση που κλείνει αυτές τις φλέβες και μειώνει ή εξαλείφει την εμφάνισή τους. 

Αγγειακές βλάβες που μπορούν να αντιμετωπιστούν

Συνοπτικά οι εφαρμογές τους είναι: 

  1. Αιμαγγειώματα
  2. Τηλαγγειεκτασία
  3. Φλέβες προσώπου και ποδιών
  4. Λίμνη Αφροδίτης
  5. Φλέβες Αράχνης
  6. Αγγειώματα
  7. Λεκέδες από κρασί Port
  8. Rosacea
  9. Σπασμένα τριχοειδή αγγεία
  10. Κόκκινες ουλές συμπεριλαμβανομένων των χηλοειδών ουλών
  11. Φλέβες της μύτης
  12. Έξαψη
  13. Κύστες – ψευδοκύστες

Η θεραπεία με διοδικό λέιζερ είναι επώδυνη. Ο πόνος εξαρτάται από τις παραμέτρους του λέιζερ, την περιοχή του σώματος και μεμονωμένους παράγοντες. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική αναισθησία. 

Πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την αποφυγή ουλών και υπομελάγχρωσης με προσαρμογή της ισχύος, της διάρκειας του παλμού και της παύσης του παλμού.

Μπορείτε να δείτε το μοντέλο μας της εταιρείας μας για να καταπολεμήσετε αγγειακές βλάβες εδώ.

Ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν μετά τη θεραπεία είναι το οίδημα, η ερυθρότητα, μώλωπες , φουσκάλες και/ή σχηματισμός κρούστας, λοίμωξη συμπεριλαμβανομένης της επανενεργοποίησης του έρπητα, αλλαγές χρωστικής (καφέ ή λευκά σημάδια)

Οι αντενδείξεις στη θεραπεία είναι: 

  1. Χηλοειδείς ουλές, νόσος του συνδετικού ιστού
  2. Ανοσοκαταστολή ή αυτοάνοσες διαταραχές
  3. Η λεύκη ή ο μη ελεγχόμενος διαβήτης μπορεί να είναι αντενδείξεις για αυτή τη θεραπεία.
  4. Εγκυμοσύνη
  5. Ενεργός έρπης ή άλλες λοιμώξεις στις περιοχές που πρόκειται να αντιμετωπιστούν.
  6. Οι κρεατοελιές ή οι ύποπτες βλάβες θα πρέπει να ελέγχονται από τον γενικό ιατρό πριν από τη θεραπεία.
  7. Χρήση του Roaccutane (από του στόματος φαρμακευτική αγωγή για την ακμή) τους τελευταίους 12 μήνες.
  8. Το πρόσφατο μαύρισμα, είτε φυσικό είτε τεχνητό, παρεμβαίνει στην απορρόφηση του φωτός στη χρωστική ουσία. Σε αυτή την περίπτωση, η θεραπεία θα πρέπει να καθυστερήσει μέχρι να φύγει το μαύρισμά σας.

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να καταπολεμήσετε αγγειακές βλάβες, επικοινωνήστε μαζί μας

Αξιολογήσεις (0)