Νέα συσκευή μασαζ αδυνατίσματος πολλαπλών στόχων

Νέα συσκευή μασαζ αδυνατίσματος που δεν στοχεύει μόνο στο λίπος

Δεν χρειάζεται σκληρή άσκηση, πόνος, ιδρώτας, δεν χρειάζεται να βγάλετε ρούχα και εξοικονομεί περισσότερο χρόνο για άσκηση. Χρειάζεται μόνο να ξαπλώσετε για 30 λεπτά ώστε να μπορέσετε να χτίσετε μυς και να μειώσετε το λίπος σας.  Ας δούμε πως γίνεται αυτό με τη νέα συσκευή μασαζ αδυνατίσματος.

Οι μύες αντιπροσωπεύουν περίπου το 35% του σώματος και οι περισσότερες συσκευές αδυνατίσματος στην αγορά επικεντρώθηκαν μόνο στο λίπος αλλά όχι στους μυς. Ενώ ταυτόχρονα, προς το παρόν χρησιμοποιούνται μόνο ενέσεις και χειρουργικές επεμβάσεις για τη βελτίωση του σχήματος των γλουτών. Αντιθέτως, με το μηχάνημα Hi-EMS, το οποίο χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία μαγνητικής δόνησης υψηλής έντασης (HIFEM), διεγείρει άμεσα τους κινητικούς νευρώνες, έτσι ώστε οι μύες του σώματος να συνεχίσουν να επεκτείνονται και να συστέλλονται (Αυτού του είδους η συστολή δεν μπορεί να επιτευχθεί με τη συνήθη άσκηση.) Ο ενεργειακός παλμός των 30 λεπτών μπορεί να προκαλέσει 30000 ισχυρές συσπάσεις των μυών, οι οποίες βοηθούν τα λιποκύτταρα να μεταβολιστούν και να αποσυντεθούν έντονα. Ταυτόχρονα, με την ενίσχυση των μυών, επιφέρει και μία νέα τεχνολογική εμπειρία για τη διαμόρφωση του σώματος.  Η συσκευή  της EpiMedLasers, έχει κερδίσει τη διεθνή πιστοποίηση FDA και CE και η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχουν αναγνωριστεί ευρέως.

Η συσκευή μασαζ αδυνατίσματος χρησιμοποιεί μη επεμβατική τεχνολογία HIFEM δηλαδή εστιασμένου μαγνητικού πεδίου, για την απελευθέρωση ενέργειας μαγνητικής δόνησης υψηλής συχνότητας μέσω δύο μεγάλων λαβών θεραπείας Πλεονεκτεί έναντι στην απλή τεχνολογία EMS γιατί μπορεί να διεισδύσει εστιασμένα στους μυς σε βάθος 8 εκατοστών και να προκαλέσει συνεχή επέκταση και συστολή των μυών για την επίτευξη ακραίας προπόνησης υψηλής συχνότητας. Αναπτύσσονται έτσι οι μυϊκές ίνες, (διεύρυνση των μυών) και παράγουν νέες αλυσίδες κολλαγόνου και μυϊκές ίνες (μυϊκή υπερπλασία), εκπαιδεύοντας και αυξάνοντας έτσι την πυκνότητα και τον όγκο των μυών.

Η 100% περιορισμένη μυϊκή συστολή της τεχνολογίας HIFEM μπορεί να προκαλέσει μεγάλη λιπόλυση. Τα οξέα διασπώνται από τριγλυκερικό οξύ και συσσωρεύονται σε μεγάλες ποσότητες σε λιπώδη κύτταρα.

Η συγκέντρωση λιπαρών οξέων είναι πολύ υψηλή, γεγονός που θα προκαλέσει την απόπτωση των λιποκυττάρων και θα απεκκριθούν από τον οργανισμό μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας (λεμφικό σύστημα) μέσα σε λίγες εβδομάδες. Επομένως το EMS μπορεί να ενισχύσει και να αυξήσει τους μύες επιτυγχάνοντας παράλληλα το αποτέλεσμα της μείωσης του λιπώδους ιστού. 

Αναλυτικά ας δούμε τις διαφορές ανάμεσα στην τεχνολογία EMS και την τεχνολογία FIMEN που διαθέτει η EpimedLasers.  

HIFEM

• Το πραγματικό βάθος διείσδυσης του HIFEM είναι 8 εκατοστά, καλύπτοντας ολόκληρο το νευρικό δίκτυο και οδηγώντας τη συστολή ολόκληρου του μυϊκού στρώματος.

• Η επίδραση της απόπτωσης λίπους και της «άσκησης σούπερ μυών» δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί με σωματική άσκηση 

• Μελέτες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δείξει ότι το αποτέλεσμα από τις τέσσερις θεραπείες είναι η καλύτερη.

• Η εμπειρία θεραπείας είναι καλή.

EMS

• Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας του ρεύματος συγκεντρώνεται στο επιφανειακό στρώμα, μόνο ένα μικρό μέρος μπορεί να φτάσει στον μυ.

• Αίσθημα ελαφρά μυρμήγκιασμα ή συστολή. 

• Χρειάζονται 40 θεραπείες για να επιτευχθεί μια ορατή αλλαγή

• Η ένταση της θεραπείας δεν μπορεί να αυξηθεί λόγω του κινδύνου πόνου και εγκαυμάτων.

Tη νέα συσκευή μασαζ αδυνατίσματος και τα χαρακτηριστικά της μπορείτε να δείτε εδώ

Η συσκευή μασαζ αδυνατίσματος επιπρόσθετα διαθέτει τέσσερις λαβές θεραπείας, οι οποίες υποστηρίζουν συγχρονισμένη εργασία. Μπορεί να χειριστεί ταυτόχρονα δύο άτομα, και μπορεί να τοποθετηθεί στην κοιλιά, στον γλουτό, στον άνω βραχίονα (δικέφαλος, τρικέφαλος), στο μηρό και σε άλλα μέρη. Για όσους θέλουν να μειώσουν γρήγορα το λίπος και να αυξήσουν τους μυς ή να αλλάξουν το σχήμα του σώματός τους, να σχηματίσουν κοιλιακούς, να ανορθώσουν γλουτούς και μπράτσα αλλά και να επαναφέρουν το σώμα τους μετά τον τοκετό, η συσκευή αυτή είναι μοναδική.  Μπορεί εύκολα να διαμορφώσει μύες και να μειώσει το λίπος για εσάς εύκολα και γρήγορα. 

Η συσκευή είναι μη επεμβατική, ασφαλής και ανώδυνη, χωρίς ακτινοβολία, χωρίς παρενέργειες, δεν χρειάζεται αναισθησία, μπορεί να είστε λεπτός όταν ξαπλώνετε, μπορεί να σφίξει τους μυς και να χάσει βάρος, δεν υπάρχει δυσφορία κατά τη διάρκεια της θεραπείας και υπάρχει δεν χρειάζεται περίοδος ανάρρωσης μετά τη θεραπεία.

Πλεονεκτήματα για τη νέα συσκευή μασαζ αδυνατίσματος

Ας δούμε όμως και τα πλεονεκτήματα που μας δίνει αυτή η μέθοδος και αυτή η συσκευή.

Μπορεί να ρυθμίσει διαφορετικούς τρόπους προπόνησης μυών.

Οι διπλές λαβές, μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα σε δύο άτομα ή σε δύο σημεία στο ίδιο άτομο.

Είναι ασφαλές και μη επεμβατικό, δεν προκαλεί υπερθερμία και δεν έχει ακτινοβολία.  Επίσης δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας.

Αναίμακτη μέθοδος, χωρίς νυστέρι, χωρίς ένεση, χωρίς φάρμακα, χωρίς άσκηση, χωρίς δίαιτα, Απλά ξαπλώνοντας μπορεί να κάψει λίπος και να χτίσει μυ, οδηγώντας στη γράμμωση.

Εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας, ξαπλωμένος μόνο για 30 λεπτά = 30000 μυϊκές συσπάσεις (ισοδύναμο με 30000 κοιλιακούς / καταλήψεις)

Είναι πολύ απλή η λειτουργία του.  Η κεφαλή χειρισμού πρέπει να τοποθετηθεί μόνο στο λειτουργικό μέρος του επισκέπτη και μπορεί να ενισχυθεί με μια ειδική ζώνη εξοπλισμού, χωρίς να χρειάζεται ένας αισθητικός να χειριστεί το όργανο, το οποίο είναι βολικό και απλό.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, υπάρχει μόνο ένα αίσθημα συστολής των μυών, χωρίς πόνο. Δεν υπάρχουν παρενέργειες στο σώμα.

Υπάρχουν αρκετές πειραματικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι αξιοσημείωτο. Χρειάζονται μόνο 4 θεραπείες μέσα σε δύο εβδομάδες και για μισή ώρα, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της αναμόρφωσης των γραμμών στο σημείο της θεραπείας.

Η συσκευή ψύξης αέρα εμποδίζει την κεφαλή επεξεργασίας να παράγει υψηλή θερμοκρασία. Η λαβή μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής και τον παράγοντα ασφάλειας του μηχανήματος  και βελτιώνει σημαντικά τη σταθερότητα της παραγωγής ενέργειας.

Οι αντενδείξεις του μηχανήματος και της τεχνολογίας αυτής γενικότερα είναι 

  • Εμμηνόρροια
  • Εγκυμοσύνη και γαλουχία
  • Καρδιακές παθήσεις
  • Υπέρταση
  • Παθήσεις θυρεοειδούς
  • Όγκοι, νεοπλασίες
  • Νεφρική ανεπάρκια
  • Επιληψία
  • Σε μυϊκή καταπόνηση χρησιμοποιείται με πολύ προσοχή
  • Σπιράλ (μεταλλικός δακτύλιος αντισύλληψης)
  • Βηματοδότητης, καρδιακός απινιδωτής
  • Διεγέρτης νεύρων
  • Αντλία φαρμάκων
  • Στεντ (με προσοχή)
  • Θρομβοφλεβίτιδα
  • Εγκεφαλοαγγειακή νόσος, βλάβη ή χειρουργεία εγκεφάλου (με προσοχή)
Αξιολογήσεις (0)