Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ενδοδερμία

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ενδοδερμία

Η ενδοδερμία είναι γνωστή ως μασάζ κενού.  Είναι μία από τις πιο παλιές και αποτελεσματικές μεθόδους μείωσης της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους και το αποτέλεσμά της είναι η λιπογλυπτική σώματος.  Πιο συγκεκριμένα οι συσκευές ενδοδερμίας χρησιμοποιούν την αρνητική πίεση ή διαφορετικά την αναρρόφηση.  Εκτελούν μασάζ, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο από προηγμένη ροή αέρα υπό κενό.

Tο ενδοδερμικό μασάζ είναι ένα μηχανικό μασάζ του δέρματος και του υποδόριου ιστού το οποίο, σε αντίθεση με το χειρονακτικό μασάζ, επιτρέπει ακριβή, απαλή και σταθερή εφαρμογή σε όλη τη διάρκεια  της θεραπείας. 

Οι συσκευές ενδοδερμίας διπλώνουν το δέρμα με τη βοήθεια της αναρρόφησης και το εγκλωβίζουν ανάμεσα σε δύο κυλιόμενους κυλίνδρους οι οποίοι κυλώντας και ταυτόχρονα αναρροφώντας, μασάρουν εν τω βάθει το δέρμα φτάνοντας στο υποδόριο λίπος.  Η πτύχωση, που δημιουργείται ανάμεσα στους κυλίνδρους της κεφαλής υπό την επίδραση της αρνητικής πίεσης και την ταυτόχρονη κίνηση, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την αναδιάταξη του επιφανειακού ιστού.

Η ενδοδερμία αποτελεί επανάσταση γιατί έφερε στο προσκήνιο τη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος στον τομέα της αισθητικής ιατρικής.

Ενδοδερμία: Οφέλη

Τα γενικότερα οφέλη της ενδοδερμίας συνοψίζονται παρακάτω:

Βελτιωμένη λεμφική παροχέτευση.  Η δουλειά του λεμφικού συστήματος είναι να απαλλάσσει το σώμα από τις ανεπιθύμητες τοξίνες και τα απόβλητα προκειμένου να διατηρήσει το ανοσοποιητικό σύστημα.  Δεδομένου ότι το λεμφικό σύστημα βρίσκεται ακριβώς κάτω από το χόριο, μπορεί συχνά να επωφεληθεί από τη διέγερση των θεραπειών ενδερμολογίας. Με τη μοναδική της κίνηση αναρρόφησης και κύλισης, η μηχανοποιημένη συσκευή endrmologie διεγείρει την κυκλοφορία και μαλακώνει τον συνδετικό ιστό που συστέλλει το λεμφικό σύστημα. Με τη σειρά του, η λεμφική παροχέτευση βελτιώνεται και οι τοξίνες αποβάλλονται από το σύστημά σας. Όταν βελτιωθεί η λεμφική κυκλοφορία, θα εμφανίσετε: Μειωμένη κατακράτηση υγρών, ενισχυμένη ανοσία, βελτιωμένη διήθηση και απομάκρυνση τοξινών, βελτιωμένο μεταβολισμό, μειωμένο οίδημα και φλεγμονή, και βελτιωμένη εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Βελτιωμένη αιματική κυκλοφορία. Πολλοί πελάτες αφήνουν μια συνεδρία endermologie νιώθοντας ενέργεια. Αυτή η αίσθηση οφείλεται στην αυξημένη κυκλοφορία του αίματος και στις ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας με ενδερμολογία. Στην πραγματικότητα, η κύλιση και η αναδίπλωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της ενδερμολογίας αυξάνει την κυκλοφορία κατά περίπου 200 τοις εκατό.  Πρόσθετα οφέλη της βελτιωμένης κυκλοφορίας περιλαμβάνουν βελτιωμένη λειτουργία των οργάνων, υγιές δέρμα,  προώθηση της κυτταρικής ανάπτυξης και αυξημένη παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο.

Όσο αφορά καθαρά στα αισθητικά αποτελέσματα και οφέλη της ενδοδερμίας, η μέθοδος διεγείρει το κολλαγόνο για να υποστηρίξει θετικά τη γήρανση μαλακώνοντας τις λεπτές γραμμές, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και συσφίγγοντας το χαλαρωμένο δέρμα.  Η επιφάνεια του δέρματος γίνεται πιο λεία και μειώνονται οι εναποθέσες λίπους, με ταυτόχρονη διέγερση της κυκλοφορίας αίματος και λέμφου.  

Πιο συγκεκριμένα:  

Είναι μια θεραπεία αιχμής σχεδιασμένη να μειώνει τον υπερβολικό λιπώδη ιστό και την εμφάνιση κυτταρίτιδας χωρίς χειρουργική επέμβαση. Κινητοποιώντας τα υγρά του σώματος και τεντώνοντας τον συνδετικό ιστό, αυτή η θεραπεία μπορεί να βελτιώσει τη λάμψη του δέρματός, ενώ χαλαρώνει τους μύες και βελτιώνει τις ουλές. Ο Δρ Steven Yarinsky συνιστά επίσης συχνά την ενδοδερμία μετά τη λιποαναρρόφηση για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων του περιγράμματος του σώματος του ασθενούς. 

Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα αισθητικής μεταξύ των ασθενών. Με τις θεραπείες ενδοδερμίας, οι ασθενείς μπορούν να βελτιώσουν αυτή την υφή φλοιού πορτοκαλιού και να επιτύχουν πιο λεία επιδερμίδα. Η θεραπεία χρησιμοποιεί ένα εξειδικευμένο μηχάνημα για να κάνει απαλό μασάζ αναρρόφησης στην περιοχή στόχο για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος. Περνώντας την καινοτόμο κεφαλή πάνω από την επιφάνεια του δέρματός σας, διεγείρεται η ροή του αίματος και η λεμφική ροή. Χρησιμοποιώντας μια τεχνική γνωστή ως μηχανοδιέγερση, οι ινοβλάστες και τα λιποκύτταρα μπορούν να διεγερθούν για να ανυψώσουν τον τόνο και να συσφίξουν την περιοχή που υποβάλλεται σε θεραπεία.

Η ενδοδερμία, τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση των αποθέσεων λίπους που είναι ανθεκτικές στις παραδοσιακές μεθόδους απώλειας βάρους. Εάν εξακολουθείτε να διατηρείτε λιποαποθήκες, παρά τη δίαιτα και την άσκηση, αυτή η θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια πιο λεπτή, πιο σμιλεμένη σιλουέτα, ενώ παράλληλα λειαίνει και συσφίγγει το δέρμα.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα από τα κύρια οφέλη της ενδοδερμίας είναι ότι η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες. Αυτό συμβαίνει λόγω του μη επεμβατικού χαρακτήρα της διαδικασίας. Η θεραπεία μοιάζει με βαθύ μασάζ και οι ασθενείς μας συχνά αναφέρουν ότι αισθάνονται πολύ χαλαροί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας τους. Οι αντενδείξεις για τη λήψη θεραπειών περιλαμβάνουν την εγκυμοσύνη, τους κιρσούς στις περιοχές της θεραπείας, ιστορικό θρομβόσεων, λήψη αντιπηκτικών, καρκίνο, διαβήτη ή σοβαρή καρδιακή νόσο.  

Η ενδοδερμία είναι ενσωματωμένη στη συσκευή κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με ραδιοσυχνότητες Ellase Plus Shape της εταιρείας μας EpiMed Lasers του οποίου τα χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε εδώ.

Αξιολογήσεις (0)