Ellase Triple Alex Plus

Ellase Triple Alex Plus

Στο μοντέλο Ellase Triple Diode 2020 υπάρχει εξελιγμένο λογισμικό σύστημα τελευταίας γενιάς, το οποίο έχει τελειοποιηθεί και αναβαθμιστεί πλήρως μετά από πέντε χρόνια δοκιμών του πρώτου τριπλού λέιζερ που δημιουργήθηκε.

Τα πλεονεκτήματα της νέας αυτής τεχνολογίας είναι ότι το μηχάνημα χάρη στην υψηλή παραμετροποίηση που διαθέτει και την τεχνολογία Electro Optical Intelligence, επιτρέπει την εναρμόνιση των παραμέτρων, σύμφωνα με το χρόνο θερμικής χαλάρωσης (ΤRT) των τριχών και του δέρματος. Έτσι επιτυγχάνεται αποτελεσματικότερη καταστροφή των τριχικών θυλάκων, χωρίς κανένα κίνδυνο εγκαύματος του δέρματος και των ιστών.

Η θεραπεία είναι γρήγορη χάρη στη συχνότητα επανάληψης ως 10 Ηz και ασφαλέστατη.

Με την ευελιξία στην παραμετροποίηση που μας επιτρέπει το λογισμικό σύστημα επιτυγχάνεται αύξηση του ποσοστού επιτυχίας της αποτρίχωσης άνω του 85% για όλα τα είδη και χρώματα τριχών και όλα τα βάθη των τριχικών θυλάκων.

Σε πολύ δύσκολα περιστατικά με επίμονη τριχοφυϊα, ο χειριστής έχει τη δυνατότητα μετά από σωστή εκπαίδευση στην ίδια περιοχή, να εφαρμόσει πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς παραμέτρων έτσι ώστε να πετύχει στα σημεία αυτά τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Η κεφαλή διαθέτει δέκα bars, τριπλό σύστημα ψύξης 3D με αποτέλεσμα η αποτρίχωση να είναι ανώδυνη. Το σύστημα ψύξης επίσης προστατεύει την κεφαλή και τα μηχανικά τμήματα της συσκευής γιατί το μηχάνημα δεν κουράζεται, δεν υπερθερμαίνεται και προστατεύει και από την υπέρχρηση.

Τέλος αναφέρεται ότι μετά από την πολυετή εμπειρία σε διάφορους τύπους λέιζερ και εκατοντάδες περιστατικά, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η μέθοδος του τριπλού λέιζερ έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σαν μονήρης θεραπεία αποτρίχωσης.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Laser Stacks Power: 600W
  2. Laser Type: Triple Laser
  3. Wavelength (Spectrum):755nm+808nm+1064nm
  4. Energy Density (Fluence): 1-100J/cm2(Continuously adjustable)
  5. Spot Size: 15x15mm2
  6. Pulse Repetition Rate: 10Hz
  7. Pulse Duration: 1-300ms
Αξιολογήσεις (0)