Η Εταιρεία Μας

Η εταιρεία EpiMed Lasers, εισάγει μηχανήματα ιατρικής αισθητικής υψηλής ποιότητας, που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζονται από την ίδια την εταιρεία, σε πιστοποιημένα εργοστάσια.  Η τεχνολογία electro optical intelligence, που χρησιμοποιείται, χαρακτηρίζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις άριστες προδιαγραφές και παραμέτρους όλων των μοντέλων.  Χρησιμοποιούνται γερμανικές κεφαλές, εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και τα μηχανήματα φέρουν τριπλή πιστοποίηση ποιότητας.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα κατασκευής και χειρισμού, τα μηχανήματα της EpiMed Lasers, είναι ειδικά σχεδιασμένα με αισθητήρες, εργονομική σχεδίαση και προγράμματα που μόνο σκοπό έχουν την εύκολη και ταυτόχρονα αποτελεσματική χρήση του χειριστή, προστατεύοντας τεχνικά το μηχάνημα από τυχόν λάθος χειρισμούς.

Η εταιρεία παρέχει άριστο service σε συνεργασία με τους καλύτερους τεχνικούς και είναι δυνατή η αναβάθμιση των μοντέλων όπου αυτό απαιτείται, ώστε το μηχάνημα να μη χρειάζεται αλλαγή.

Αυτό όμως που διαφοροποιεί την εταιρεία, είναι ότι δεν πρόκειται απλά για εισαγωγείς των μηχανημάτων αλλά και για χειριστές.  Η εταιρεία, κάνει παροχή υπηρεσιών προς το κοινό με τα μηχανήματά της, για πάνω από 7 χρόνια και είναι η μοναδική που μπορεί να έχει τη γνώση της αγοράς, ώστε να παρέχει το σωστό marketing τιμών, εκπαίδευσης και προώθησης.

Υπάρχει φωτογραφικό υλικό από δεκάδες δικά μας περιστατικά αποτρίχωσης πριν και μετά τις θεραπείες laser, που πιστοποιούν τα θεαματικά αποτελέσματα, καθώς και πλήρη πρωτόκολλα που αφορούν στην ακριβή επιλογή των παραμέτρων για κάθε φωτότυπο και τον αριθμό των παλμών που απαιτούνται ανά περιοχή για μια αποτελεσματική θεραπεία.  Τα πρωτόκολλά θα αφορούν στην ελληνική αγορά και σε κάθε τύπο τρίχας.

Έχοντας επομένως δουλέψει σε πραγματικές συνθήκες επιμένουμε στην άριστη και αυστηρή εκπαίδευση του χειριστή που αποτελεί το 50% του αποτελέσματος σε μια συνεδρία, καθώς και τη σωστή επιλογή του μηχανήματος, ώστε σε συνδυασμό με το δικό μας πλάνο προώθησης, να πετύχει η επιχείρηση μέγιστο κέρδος και γρήγορη απόσβεση του μηχανήματος.

Η άριστη εκπαίδευση, το σωστό marketing τιμών και προώθησης, τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα και οι προσιτές τιμές απόκτησής τους, κάνουν την επιλογή της εταιρείας EpiMed Lasers, την ασφαλέστερη επένδυση για τον τομέα της ιατρικής αισθητικής.

Εσείς απλά εμπιστευτείτε μας και εμείς θα ξεδιπλώσουμε την τεχνογνωσία μας, μέσα από τα αποτελέσματα στο δικό σας χώρο.

Αξιολογήσεις (1)
Από Alex στις 31-10-2021

Αξιόλογη εταιρεία Μου έστησαν το κέντρο αισθητικής με όλα τα μηχανήματα και οι πελάτες μου είναι τρομερά ευχαριστημένοι