To DOUBLE WAVE είναι ένα μηχάνημα κρουστικών κυμάτων εξελιγμένης τεχνολογίας, η αποτελεσματικότητα του οποίου έχει αποδειχθεί με κλινικές μελέτες, τόσο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, όσο και στη σύσφιξη και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος προσώπου και σώματος.

Είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική και αποτελεσματική μέθοδος.

 • Χτυπάει με ακρίβεια τα ινώδη τοιχώματα της κυτταρίτιδας όλων των σταδίων, καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα, δίχως να προκαλείται βλάβη στους γύρω ιστούς και το δέρμα.
 • Ιδανικό και για την αντιγήρανση του προσώπου, μέσω ενεργοποίησης του κυτταρικού μεταβολισμού, της αύξησης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης που προκαλείται από την ενεργοποίηση των ινοβλαστών, της βελτίωσης της μικροκυκλοφορίας και τη νεοαγγείωση.

Είναι μια τεχνολογία εγκεκριμένη από τον FDA, που εφαρμόζεται χρόνια από ουρολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και ορθοπεδικούς ιατρούς, με μεγάλη επιτυχία σε παθολογικές καταστάσεις.

Double Wave - Κρουστικός Υπέρηχος

Κρουστικός υπέρηχος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους

Ο κρουστικός υπέρηχος αποτελεί μία καινοτόμα συσκευή ιατρικής αισθητικής η οποία εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στην αισθητική χρησιμοποιείται για τη μείωση της κυτταρίτιδας και του λιπώδους ιστού (τοπικό αδυνάτισμα).

Η θεραπεία με κρουστικό υπέρηχο μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους (όπως οι ραδιοσυχνότητες και το vacuum), έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη μείωση της λιπώδους μάζας, τη βελτίωση της κυτταρίτιδας. Πιο συγκεκριμένα όμως επιπρόσθετα:

 • Βελτιώνεται η αιματική και λεμφική κυκλοφορία
 • Μειώνονται τα οιδήματα και άρα η κυτταρίτιδα
 • Αυξάνεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου και άρα η σφριγηλότητα του δέρματος

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και αποτελεί μία μέθοδο ανώδυνη, ασφαλή, μη επεμβατική χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Μέσα σε λίγες συνεδρίες τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ιδιαίτερα εμφανή.

Ο τρόπος δράσης είναι αρκετά απλός. Τα κρουστικά κύματα κατευθύνονται στις περιοχές του δέρματος που είναι προβληματικές (κυτταρίτιδα) και ενεργοποιούν μέσω φυσιολογικών αντιδράσεων μέσα στο σώμα, τη μικροκυκλοφορία στο λιπώδη ιστό, διαρρηγνύουν τη μεμβράνη τωνλιποκυττάρων ρευστοποιωντας το λίπος. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα υπάρξει λιπόλυση και απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας.

Χάρη στο συνδυασμό των θεραπειών οι ραδιοσυχνότητες και η ενδοδερμία (vacuum) θα κάνουν τη διαδικασία ευκολογότερη, γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη με ταυτόχρονη ενεργοποίηση των ινωβλαστών που θα παράγουν ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης για ένα σφριγηλό, σφιχτό δέρμα.

Η θεραπεία είναι ιδανική επιλογή για όσους έχουν συσσωρευμένο λίπος και κυτταρίτιδα και αναζητούν χάσιμο πόντων και σμίλευση σιλουέτας.

Double Wave - Κρουστικός Υπέρηχος

Κρουστικός υπέρηχος για την αντιμετώπιση ιατρικών προβλημάτων

Η θεραπεία με κρουστικό υπέρηχο λειτουργεί εξαιρετικά για μυοσκελετικούς πόνους που αργούν να επουλωθούν λόγω τραυματισμού. Δεν είναι βοήθημα, θεραπεύει την προβληματική περιοχή αυξάνοντας τη ροή του αίματος, δημιουργώντας νέα αιμοφόρα αγγεία, στρατολογώντας βλαστοκύτταρα και διασκορπίζοντας μεσολαβητές του πόνου. Παρέχει οφέλη που δεν μπορούν να επιτευχθούν με καμία άλλη ιατρική συσκευή και είναι μια εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση, τα φάρμακα ή άλλες θεραπείες που δεν είχαν αποτέλεσμα στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε θεραπεία από έναν επαγγελματία με ένα αξιόπιστο μηχάνημα Acoustic Wave. Το μηχάνημά μας είναι η μοναδική τεχνολογία αναγέννησης ιστών που έχει εγκριθεί από το FDA και τα αποτελέσματά του είναι εγγυημένα.

Ενδείκνυται για:

 • Ασβεστοποιός τενοντίτιδα ώμου
 • Επικονδυλίτιδα αγκώνα
 • Πελματιαία απονευρωσίτιδα και άκανθα πτέρνας Μυοπεριτονιακός πόνος και δυσλειτουργία
 • Θεραπεία των σημείων πυροδότησης του πόνου
 • Επώδυνος ώμος με συνοδό, μερική ρήξη υπερακανθίου μυός, ορογονοθυλακίτιδα, σύνδρομο πρόσκρουσης, τενοντίτιδα πετάλου στροφέων, παγωμένος ώμος
 • Τροχαντηρίτιδα ισχίου με σύνδρομο λαγονοκνημιαίας
 • Περιοστίτιδα κνήμης
 • Επώδυνο γόνατο του άλτη με συνοδό τενοντίτιδα επιγονατίτιδα
 • Τενοντιτιδα αχιλλείου
 • Στυτική δυσλειτουργία
Double Wave - Κρουστικός Υπέρηχος

Η θεραπεία με κρουστικό υπέρηχο είναι μία μηχανική διέγερση που ενισχύει τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματός μας. Οι εφαρμογές των κρουστικών υπερήχων στην ιατρική είναι πάρα πολλές.

Στις περισσότερες περιπτώσεις αποφεύγεται ένα πιθανό χειρουργείο και διασφαλίζεται ένα πάρα πολύ καλό θεραπευτικό αποτέλεσμα. Αποτελεί στην ουσία μια μη χειρουργική, μη επεμβατική θεραπευτική επιλογή για πολλές παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος.

Μηχανισμός δράσης και πλεονεκτήματα

 • Δημιουργεί νέα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό είναι σημαντικό γιατί προσφέρει αύξηση της ροής του αίματος και την παροχή θρεπτικών συστατικών, ενώ παρέχει νέες οδούς αποβολής για τα επαναλαμβανόμενα φλεγμονώδη κύτταρα και τα μεταβολικά απόβλητα. Καθώς οι αγγειακοί σχηματισμοί μεγαλώνουν και αναπτύσσονται, η παροχή οξυγόνου αυξάνεται και οι ιστοί γίνονται πιο υγιείς, ισχυρότεροι και μπορούν να μεταβολίζονται πιο αποτελεσματικά. Χωρίς αυτή τη λειτουργία, τα υγιή κύτταρα μπορεί να καταστραφούν ή να εξασθενήσουν και να μην μπορούν να εκτελέσουν τη λειτουργία τους.
 • Αρτηριακός Καθαρισμός. Έχει επίσης την ικανότητα να διασπά τη συσσώρευση παχιάς πλάκας μέσα στις αρτηρίες μας. Εδώ, τα μη επεμβατικά ηχητικά κύματα μπορούν να καταστρέψουν φυσικά τη συσσώρευση ασβεστίου και λίπους, γεγονός που διευρύνει τις αρτηρίες και αποκαθιστά την κυκλοφορία. Για παράδειγμα, στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας υπάρχει μόνο μία αρτηρία στο πέος. Όταν αυτή η μοναδική αρτηρία στενεύει, δεν μπορεί να επιτευχθεί βέλτιστη ροή αίματος.
 • Αύξηση της αιματικής ροής και μείωση της φλεγμονής στην πάσχουσα περιοχή του μυοσκελετικού.
 • Τοπική καταστροφή των κυτταρικών μεμβρανών
 • Απελευθέρωση περισσότερης ουσίας P. Η ουσία P είναι ένα πολυπεπτίδιο που έχει αναλγητικό αποτέλεσμα.
 • Απελευθέρωση ενδορφινών προκαλώντας τοπικά μείωση του πόνου.
 • Αναχαίτιση του ενζύμου COX II. Αναχαιτίζοντας τους φλεγμονώδεις διαβιβαστές όπως τα COX II τα κρουστικά κύματα παράγουν ένα αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα. Αυτό αποδυναμώνει την φλεγμονώδη διεργασία.
 • Ενεργοποίηση της κυτταρικής άμυνας συμβάλλοντας στην απελευθέρωση των ελεύθερων ριζών τα κρουστικά κύματα βοηθούν στην ενίσχυση των ενδογενών κυτταρικών αμυντικών μηχανισμών του σώματος.
 • Υπερδιέγερση των νευρικών ινών. Η υπερδιέγερση των νευρικών ινών μπλοκάρει την αύξηση των σημάτων πόνου και έτσι μεγενθύνει το αναλγητικό αποτέλεσμα.

Οι περισσότεροι ασθενείς αισθάνονται σημαντική διαφορά μετά από την 1η θεραπεία. Κάποιοι ασθενείς θα αισθανθούν διαφορά μετά την 3η θεραπεία.

Η διαδικασία επούλωσης είναι αθροιστική όποτε οι ασθενείς συνεχίζουν να έχουν αποτελέσματα ακόμα και εβδομάδες μετά το τέλος της θεραπείας με κρουστικό υπέρηχο. Επειδή τα κύτταρα αποσυντίθενται και μετά αναπλάθονται, η μέγιστη ανακούφιση γίνεται αισθητή τη 12 εβδομάδα μετά την τελευταία θεραπεία.

Double Wave - Κρουστικός Υπέρηχος

Συνοψίζοντας,

Αυτή η θεραπεία λειτουργεί εξαιρετικά για μυοσκελετικούς πόνους που αργούν να επουλωθούν λόγω τραυματισμού ή τραύματος. Η θεραπεία ακουστικών κυμάτων δεν είναι βοήθημα.. Θεραπεύει την προβληματική περιοχή αυξάνοντας τη ροή του αίματος, δημιουργώντας νέα αιμοφόρα αγγεία, στρατολογώντας βλαστοκύτταρα και διασκορπίζοντας μεσολαβητές πόνου. Παρέχει οφέλη που δεν μπορούν να επιτευχθούν με καμία άλλη ιατρική συσκευή. Είναι μια εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση, τα φάρμακα ή άλλες θεραπείες που δεν είχαν αποτέλεσμα στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε θεραπεία από έναν πάροχο με ένα αξιόπιστο μηχάνημα Acoustic Wave. Το μηχάνημά μας είναι η μοναδική τεχνολογία αναγέννησης ιστών που έχει εγκριθεί από το FDA.

* Εκδήλωση Ενδιαφέροντος: Εάν σας ενδιαφέρει το μηχάνημα αισθητικής πατήστε στη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.

Αξιολογήσεις (0)