Τα Fractional Laser CO2 καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων του δέρματος. Από την αφαίρεση ενοχλητικών ανωμαλιών του όπως ραγάδες, ουλές, σπίλους, ακμή, ως και την ίαση των κονδυλωμάτων (HPV) και την ανάπλαση του γυναικείου κόλπου.

Το Ellase Fractional Laser συμμετέχει σε πολλές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις με εκπληκτικά αποτελέσματα ως αυτόνομη θεραπεία της ανάπλασης και της αντιγήρανσης της επιδερμίδας.

Το σύστημα Laser CO2, διαθέτει τρεις τύπους (σάρωση, παλμικό, fractional). Κατά αυτόν τον τρόπο στοχεύει σε διαφορετικά στρώματα και βάθη του δέρματος αποκαθιστώντας διάφορα δερματολογικά προβλήματα ή αναπλάθοντας και αναζοωγονόντας το πρόσωπο και ορισμένες περιοχές του σώματος.

Ellase Fractional Laser

Το Ellase Fractional Laser αποτελεί ένα χειρουργικό εργαλείο με ασύγκριτη ακρίβεια στις επεμβάσεις υψηλής ιατρικής αισθητικής. Με τρεις τρόπους λειτουργίας (surgical mode, fractional mode, vaginal lasermode).

Στο surgical mode μπορούμε να αφαιρέσουμε ή να εξαχνώσουμε θηλώματα, σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, ξανθελάσματα, μυρμηγκιές, σμηγματογόνες κύστες, κονδυλώματα, εφηλίδες, νευροινώματα, πυογόνα κοκκιώματα, σπίλους, ογκίδια κ.α.

Το Laser CO2 καυτηριάζει στοχευμένα το σημείο της βλάβης αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Η πιθανότητα αιμορραγίας εκμηδενίζεται σχεδόν ολοκληρωτικά με τη χρήση του laser αυτού. Η ανάρρωση είναι πιο εύκολη , πιο γρήγορη και πιο ανώδυνη.

Το laser αυτό επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο στο βάθος διείσδυσης του. Με αυτόν τον τρόπο ο χειρουργός ορίζει με απόλυτη ακρίβεια το ποσό της ενέργειας που θα δοθεί στο δέρμα.

Ellase Fractional Laser

Το fractional mode συνίσταται σε σημάδια ακμής, ρυτίδες, ουλές, σμίκρυνση πόρων, παλιά εγκαύματα, διάχυτες δυσχρωμίες, σύσφιξη δέρματος, μετατραυματικές και μετεγχειρητικές ουλές (υπερτροφικές κα ατροφκές), ραβδώσεις κόκκινες και λευκές, γερασμένα και άτονα δέρματα (skin resurfacing – skin rejuvenation).

Σε αυτή τη μορφή το laser CO2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά ή σε ολόκληρο το πρόσωπο ή σε ορισμένες περιοχές.

Ellase Fractional Laser

Τα αποτελέσματά του συγκρίνονται με αυτό της δερμοαπόξεσης και των χημικών peelings, με τη διαφορά ότι σε αυτήν την περίπτωση δε χρησιμοποιούνται χημικές ουσίες αλλά γίνεται εξάχνωση της επιδερμίδας. Η μέθοδος πλεονεκτεί γιατί μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες όπως την αυτόλογη (PRP), για αύξηση των αποτελεσμάτων.

Ellase Fractional Laser

Με την προσθήκη της κεφαλής για μετατροπή του σε vaginal laser, επιτυγχάνουμε τη σύσφιξη και ανάπλαση του γυναικείου κόλπου, βελτιώνοντας εντυπωσιακά την αίσθηση κατά την ερωτική πράξη αλλά δίνοντας και λύση σε ιατρικά γυναικολογικά θέματα όπως η ακράτεια πρώτου και δευτέρου βαθμού σε γυναίκες που έχουν γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό ή σε προβλήματα ξηρότητας του γυναικείου κόλπου.

Με τη θέρμανση των εσωτερικών στιβάδων του κολπικού ιστού προκαλεί κολλαγόνο και ελαστική συστολή και αναγέννηση αυτών των πρωτεϊνών μακροπρόθεσμα. Αυτά τα μοριακά σήματα ενεργοποιούν ολόκληρη τη διαδικασία επούλωσης πληγών του τοπικού ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η πλήρης αναδιαμόρφωση του κολπικού ιστού επιπλέον της αποκατάστασης σταθερού «νεανικού» κολπικού ιστού ενσωματωμένου με κορδονοειδή, παχιές και μακριές ίνες κολλαγόνου.

Ellase Fractional Laser

Βασικά οφέλη και πλεονεκτήματα

  • Η απομάκρυνση υπερμελαγχρώσεων, σημαδιών ακμής, ουλών, λεπτών γραμμών, ρυτίδων, θαμπάδας γίνεται με τη διαδικασία του ξεφλουδίσματος και της εμφάνισης ενός νέου στρώματος λαμπερού και υγιούς δέρματος.
  • Για τις ουλές ακμής ειδικότερα η μέθοδος αυτή είναι πολύ αποτελεσματική γιατί είναι ένας τρόπος να φτάσεις τόσο βαθειά μέσα στο δέρμα ώστε να επιτραπεί να διαλύσεις πραγματικά τον ουλώδη ιστό που με καμία άλλη μέθοδο δε μπορεί να επιδιορθωθεί.
  • Δουλεύει στην ουσία από μέσα προς τα έξω ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου, που στην πραγματικότητα είναι απλώς η φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος που απλά επιταχύνεται.
  • Εμφανίζει μεγάλη ακρίβεια στόχευσης. Δεν πλήττει διπλανά σημεία παρά μόνο το σημείο εφαρμογής.
  • Έχει υψηλά αποτελέσματα επιτυχίας και είναι η πιο δημοφιλής και αγαπητή θεραπεία ανάπλασης και αναδόμησης.
  • Δεν προκαλεί σοβαρές παρενέργειες και έχει ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Στον παρακάτω πίνακα αναγράφονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος.

Ellase Fractional Laser

* Εκδήλωση Ενδιαφέροντος: Εάν σας ενδιαφέρει το μηχάνημα αισθητικής πατήστε στη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.

Αξιολογήσεις (0)