Συσκευή εστιασμένου παλμικού φωτός (690-950nm) για εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αποτρίχωση χωρίς τον κίνδυνο εγκαυμάτων. Συνδυάζει υψηλή ταχύτητα θεραπείας, σαρώνει μεγάλες περιοχές λόγω του μεγάλου spot size και παρέχει μόνιμα αποτελέσματα ανώδυνα, όλες τις εποχές του χρόνου και ανεξαρτήτου φωτότυπου.

Ellase SHR - Μηχάνημα Αποτρίχωσης

Η αρχή λειτουργίας του Ellase SHR (690-950nm) βασίζεται στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, δηλαδή στην ειδική απορρόφηση φωτός ορισμένου μήκους κύματος από την τρίχα, ώστε να καταστραφεί και να μην επηρεαστεί το περιβάλλον δέρμα.

Η μελανίνη που θεωρείται το πιο βασικό χρωμοφόρο, απορροφά το φως στα 600-950nm, το οποίο μετατρέπεται σε θερμότητα καταστρέφοντας την τρίχα με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η επανεμφάνισή της. Το φως μπορεί να καταστρέψει τις ρίζες των τριχών μέσω α) θερμικής δράσης εξαιτίας της τοπικής θερμότητας, β) μηχανικής δράσης εξαιτίας των κρουστικών κυμάτων ή της βίαιης δημιουργίας κοιλοτήτων και γ) φωτοχημικής δράσης εξαιτίας της παραγωγής τοξικών διαλυμάτων μεσολάβησης, όπως τα στοιχειώδη σωματίδια οξυγόνου ή οι ελεύθερες ρίζες.

Ellase SHR - Μηχάνημα Αποτρίχωσης

Τρόπος Δράσης

Με το Ellase SHR επιτυγχάνεται η εφαρμογή και τριών αυτών μεθόδων. Η υψηλή αποτελεσματικότητά του οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μεγάλη διεισδυτική ικανότητα της ακτινοβολίας και στα πολλαπλά μήκη κύματος τα οποία εκπέμπει ταυτόχρονα. Επομένως διείσδύει από 1,4 mm ως 3,4mm φτάνοντας έτσι σε όλα σχεδόν τα βάθη στα οποία υπάρχουν οι τρίχες. Παράλληλα εξαιτίας της τεχνολογίας AFT η οποία είναι υπεύθυνη για τη σταδιακή εκπομπή ίσων ποσοτήτων ακτινοβολίας αντί για την εφάπαξ εκπομπή του ίδιου ποσού ακτινοβολίας, επιτυγχάνεται το ίδιο θερμικό αποτέλεσμα χωρίς όμως να καταστρέφεται ο περιβάλλον ιστός. Επομένως η μέθοδος είναι κατάλληλη για όλους του φωτότυπους ακόμα και για τα μελαχροινά άτομα (Φωτότυπος IV), για όλες τις εποχές του χρόνου καθώς και στα μαυρισμένα δέρματα.

Πρακτικά η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και ανώδυνη.

Η διαδικασία αποτρίχωσης είναι ιδιαίτερα απλή. Οι τρίχες ξυρίζονται ή κουρεύονται σύριζα, απλώνεται τζελ στην περιοχή και γίνεται σάρωση επιλέγοντας τις κατάλληλες παραμέτρους. Στη συνέχεια αφού τελειώσουμε περνάμε σε άλλη περιοχή έχοντας τοποθετήσει ειδική κρέμα.

Ellase SHR - Μηχάνημα Αποτρίχωσης

Στον παρακάτω πίνακα αναγράφονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος.

Ellase SHR - Μηχάνημα Αποτρίχωσης

Πραγματικά περιστατικά από το κέντρο αισθητικής μας στη Σύρο

Ellase SHR - Μηχάνημα Αποτρίχωσης
Ellase SHR - Μηχάνημα Αποτρίχωσης
Ellase SHR - Μηχάνημα Αποτρίχωσης
Ellase SHR - Μηχάνημα Αποτρίχωσης

* Εκδήλωση Ενδιαφέροντος: Εάν σας ενδιαφέρει το μηχάνημα αισθητικής πατήστε στη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.

Αξιολογήσεις (0)