Πολυμηχάνημα καθαρισμού προσώπου 9 λειτουργιών για την φροντίδα, την ενυδάτωση και τον καθαρισμό του δέρματος. Προσφέρει αντιγήρανση στο δέρμα με πολύ μικρά μόρια υδρογονωμένου νερού. Απόλυτα ασφαλές στην χρήση, συσφίγγει τους πόρους, μειώνει την λιπαρότητα και καταπολεμά ρυτίδες, χαλάρωση με τον πιο φυσικό τρόπο.

MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine
MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine

Εφαρμογές

 • Συρρικνώνει τους πόρους
 • Δίνει λάμψη και λευκαίνει το δέρμα
 • Προωθεί τα θρεπτικά συστατικά βαθιάς απορρόφησης
 • Καθαρίζει βαθιά τους ρύπους
 • Συσφίγγει το δέρμα
 • Μειώνει τη μελάγχρωση
 • Μειώνει τις ρυτίδες, την ακμή και τις ουλές
 • Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού συστήματος

Ενδείξεις

 • Βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία, ανακουφίζει από το άγχος και την κούραση, δρα σαν φυσικοθεραπεία χαμηλού κόστους
 • Εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και περιοχές του σώματος: δέρμα, πρόσωπο, σώμα, μαλλιά, ψυχική και σωματική χαλάρωση κ.α
 • Μεγάλη γκάμα εφαρμογών: κέντρα αισθητικής, κέντρα αδυνατίσματος, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, κέντρα υγείας κ.α
 • Κατοχυρωμένη τεχνολογία και σχεδιασμός από μηχανικούς των ΗΠΑ
MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine

Spray οξυγόνου

Τα νανοσωματίδια οξυγόνου (βαθιά ενυδάτωση) ψεκάζουν με οξυγόνο το δέρμα με τη βοήθεια των σωματιδίων νερού και διεισδύουν απευθείας στον πυθμένα των μυών. Το γεγονός αυτό είναι 16 φορές πιο αποτελεσματικό από το συνηθισμένο αποτέλεσμα ψεκασμού.

MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine

Υδροδερμοαπόξεση

Η Hydro-Microdermabrasion άλλαξε εντελώς τον παραδοσιακό τρόπο, που είναι ο καθαρισμός του δέρματος με τα χέρια με βάση τις δεξιότητες πρακτικής του ατόμου. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναρρόφησης κενού και με τη βοήθεια των κατάλληλων προϊόντων, βελτιώνεται η υφή και η ποιότητα του δέρματος.

Χρησιμοποιούνται ειδικά σχεδιασμένες κεφαλές υδρόπηξης που απολεπίζουν απαλά το δέρμα χρησιμοποιώντας μια κίνηση πλανίσματος δέρματος. Οι σπειροειδείς μύτες επιτρέπουν στους ορούς να παραμένουν για περισσότεη ώρα στο δέρμα επάνω, ενώ οι σπειροειδείς άκρες έχουν σχεδιαστεί για να σπρώχνουν τους ορούς βαθύτερα μέσα στο δέρμα – δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα διογκωμένου (φουσκωμένου) δέρματος.

Επιπρόσθετα, η θεραπεία επανόρθωσης με Hydro-Microdermabrasion ενισχύει πλήρως το δέρμα χρησιμοποιώντας τεχνολογία vortex για καθαρισμό, απολέπιση, εκχύλιση και ενυδάτωση ταυτόχρονα. Συνδυάζει καταπραϋντικές και αναζωογονητικές θεραπείες με προηγμένη ιατρική τεχνολογία για να επιτύχει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν. Η διαδικασία είναι εξομαλυντική, ενυδατική, μη ερεθιστική και άμεσα αποτελεσματική.

MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Η κεφαλή της δερμοαπόξεσης με το διαμάντι μπορεί να αποκαλύψει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να τα απορροφήσει. Η ισχυρή κεφαλή λείανσης που απορροφά το νερό μπορεί να απολεπίσει και να καθαρίσει πλήρως την κερατίνη στιβάδα. Επιπρόσθετα ενισχύει την αιματική κυκλοφορία στο δέρμα και βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου προωθώντας την αντιγήρανση.

MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine

Υπέρηχοι

Χρήση υπερήχων υψηλής συχνότητας για την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και την επιτάχυνση του κυτταρικού μεταβολισμού. Η εφαρμογή υπερήχων γίνεται σε συνδυασμό με υδατοδιαλυτά καλλυντικά σκευάσματα ώστε να διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα και να επιτύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine

Ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες παρέχουν εν τω βάθη θερμότητα στους ιστούς του σώματος. Ένας πομπός ραδιοσυχνοτήτων πιέζεται πάνω στο δέρμα. Αυτά τα ραδιοκύματα περνούν τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος και μεταφέρουν θερμική ενέργεια στους μύες και τους ιστούς από κάτω. Η θερμότητα βοηθά στη συστολή αυτών των στρωμάτων και στη δημιουργία νέου κολλαγόνου. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι η σύσφιξη του δέρματος και η μείωση των ρυτίδων με εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα και φυσικό τρόπο.

MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine

Skin Scrubber

Η δόνηση υψηλής συχνότητας αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα για να καθαρίσει το πρόσωπο και να συσφίξει το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υδατικά διαλύματα και λοσιόν. Αποτελεί άριστο peeling και προκαλεί λεύκανση της επιδερμίδας. Γυρνώντας την κεφαλή από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιείται σαν υπέρηχος διείσδυσης ουσιών.

MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine

PDT

Το LED εκπέμπει φως συγκεκριμένου μήκους κύματος, απευθείας στο δέρμα του προσώπου, μεταφέροντας τη φωτεινή ενέργεια από το επιφανειακό στρώμα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, ανανεώνοντας το δέρμα. Η επιδερμίδα γίνεται λεία, λευκότερη, διατηρεί την ελαστικότητά της, μειώνονται οι λεπτές γραμμές, το δέρμα συσφίγγεται και επανορθώνεται.

MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine

Υψίσυχνα ρεύματα

Τα υψίσυχνα δημιουργούν ρεύμα υψηλής συχνότητας μέσω του σωλήνα του γυάλινου ηλεκτροδίου. Προάγει την κυκλοφορία του αίματος και προάγει το μεταβολισμό. Βοηθά αποτελεσματικά στην εξάλειψη της ακμής λόγω της αντισηψίας που επιφέρει και είναι ιδανικό για τη γενικότερη περιποίηση του δέρματος λόγω της αύξησης της αιματικής κυκλοφορίας.

MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine
MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine

Στον παρακάτω πίνακα αναγράφονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος.

MDW Hydra Microdermabrasion Facial Machine

* Εκδήλωση Ενδιαφέροντος: Εάν σας ενδιαφέρει το μηχάνημα αισθητικής πατήστε στη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.

Αξιολογήσεις (0)