Το κλειδί της επιτυχίας μίας επιχείρησης δεν είναι μόνο η τεχνολογία αλλά και ο τρόπος που τη χρησιμοποιείς, τη συνδυάζεις και τη διαχειρίζεσαι.  Στην εταιρεία EpiMED Lasers, μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας, στους πελάτες μας, ώστε να έχουν σίγουρη επιτυχία και άμεση απόσβεση.

Το service των μηχανημάτων γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας μας, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία και είναι άριστα εκπαιδευμένοι στα μοντέλα των laser. Άμεσα γίνεται η διάγνωση του προβλήματος με σκοπό την όσο το δυνατό ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων.

Απόλυτα αποτελεσματική, ανώδυνη μεσοθεραπεία με χρήση ραδιοσυχνοτήτων για ακόμη βαθύτερη διείσδυση. Η αισθητική μεσοθεραπεία με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων αποτελεί μια αποτελεσματική, ανώδυνη και ασφαλή μέθοδο αντιγήρανσης, ανάπλασης, σύσφιξης της επιδερμίδας καθώς και με τη χρήση ειδικών ορών, αποτελεί μία ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση για το αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα.

Η αρχή λειτουργίας του Ellase Triple Diode βασίζεται στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, η οποία χαρακτηρίζεται από την απορρόφηση φωτός συγκεκριμένου μήκους κύματος, από έναν ιστό στόχο με σκοπό την καταστροφή του χωρίς να ποστούν βλάβη, οι περιβάλλουσες σε αυτόν δομές. Το χρωμοφόρο στόχος είναι η μελανίνη, η οποία εντοπίζεται κυρίως στο βολβό της τρίχας και σε μικρότερο ποσοστό, στο έξω και το έσω πέταλο της ρίζας της τρίχας.

To Ellase Vena 980, είναι αποτελεσματικό στα διεσταλμένα αγγεία, φλέβες, καταστέφοντας τα τοιχώματα των στοχευμένων αιμοφόρων αγγείων προκαλώντας τα, να καταρρεύσουν και να απορροφηθούν από τον οργανισμό. Δημιουργεί μια δέσμη φωτός υψηλής έντασης, που διεισδύει βαθειά στον ιστό του δέρματος και στοχεύει στην αγγειακή βλάβη. Οι αγγειακές θεραπείες είναι δυνατές λόγω της απορρόφησης του laser από την αιμοσφαιρίνη και την οξυαιμοσφαιρίνη.

Η αρχή λειτουργίας του Ellase SHR βασίζεται στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, δηλαδή στην ειδική απορρόφηση φωτός ορισμένου μήκους κύματος από την τρίχα, ώστε να καταστραφεί και να μην επηρεαστεί το περιβάλλον δέρμα. Η μελανίνη που θεωρείται το πιο βασικό χρωμοφόρο, απορροφά το φως στα 600-950nm, το οποίο μετατρέπεται σε θερμότητα καταστρέφοντας την τρίχα με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η επανεμφάνισή της.

Πρόκειται για μία τεχνολογία εστιασμένου μαγνητικού πεδίου που διεγείρει τους κινητικούς νευρώνες των μυών. Η δράση του φτάνει τις 30.000 μέγιστες συσπάσεις στο 100% της μυϊκής ομάδας. Με την κινητοποίηση του μυ στο 100%, επιτυγχάνεται η αύξηση του όγκου των μυϊκών κυττάρων, ενώ παράλληλα παρατηρείται μια τοπική λιποδιάλυση που προέρχεται από τον καταβολισμό των λιπαρών οξέων και την καύση λίπους.

Το Ellase Nd Yag εκπέμπει μια ακτίνα υψηλής έντασης φωτός συγκεκριμένου μήκους κύματος, μεταφέροντας κατ’αυτόν τον τρόπο στους ινοβλάστες συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας. Οι ινοβλάστες διεγείρονται και παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Η θεραπεία αυτή είναι μια μη επεμβατική, τελείως ανώδυνη και θεωρείται μια από τις αποτελεσματικότερες θεραπείες αντιγήρανσης.

Η αρχή λειτουργίας του Ellase Fractional Laser, βασίζεται στην αρχή επιλεκτικής έκλυσης δέσμης θερμικής ενέργειας με τη χρήση ενός κλασματικού laser διοξειδίου του άνθρακα. Εμφανίζει μεγάλη ακρίβεια στόχευσης και δεν πλήττει διπλανά σημεία από το σημείο εφαρμογής. Προκαλείται μερική καταστροφή των κολλαγόνων ινών στο χόριο. Το δέρμα για να αντιμετωπίσει τη θερμότητα που δέχεται ξεκινά τη διαδικασία επούλωσης μέσω ενεργοποίησης νέων κολλαγόνων ινών.

Το Ellase Alexandrite and Nd Yang System συνδυάζει το ταχύτερο και πιο δυνατό λέιζερ Αλεξανδρίτη με βάθος διείσδυσης 1,55mm στα 755nm με το εξίσου δυνατό λέιζερ Nd Yang με βάθος διείσδυσης 4mm στα 1064nm, στην ίδια συσκευή. Χρησιμοποιεί το τυπικό μήκος κύματος του λέιζερ Αλεξανδρίτη στα 755nm, το οποίο έχει αποδεδειγμένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην αποτρίχωση για τους φωτότυπους Ι , ΙΙ και ΙΙΙ.

Στο μοντέλο Ellase Triple Diode 2020 υπάρχει εξελιγμένο λογισμικό σύστημα τελευταίας γενιάς, το οποίο έχει τελειοποιηθεί και αναβαθμιστεί πλήρως μετά από πέντε χρόνια δοκιμών του πρώτου τριπλού λέιζερ που δημιουργήθηκε. Τα πλεονεκτήματα της νέας αυτής τεχνολογίας είναι ότι το μηχάνημα χάρη στην υψηλή παραμετροποίηση που διαθέτει και την τεχνολογία Electro Optical Intelligence, επιτρέπει την εναρμόνιση των παραμέτρων, σύμφωνα με το χρόνο θερμικής χαλάρωσης (ΤRT) των τριχών και του δέρματος.

Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους, χωρίς χειρουργείο. Πρόκειται για μια μέθοδο που εφαρμόζεται για περισσότερο από δέκα χρόνια, εγκεκριμένη από το FDA της Αμερικής. Υπάρχουν και δύο επίσημες μελέτες του πανεπιστημίου Harvard και της Μασαχουσέτης, οι οποίες αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου. Η όλη διαδικασία γίνεται σε τρία στάδια, με την βοήθεια των τεσσάρων ειδικών κεφαλών.

Το Ellase Plus Shape είναι ένα μηχάνημα που μπορεί να βοηθήσει ακόμα και το πρόσωπο μιας και έχει κεφαλές με τριπλό σύστημα ραδιοσυχνοτήτων, vacuum και υπέρυθρη, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται ταυτόχρονα ήπιο lifting, εξομάλυνση των ρυτίδων προσώπου και λαιμού και σύσφιξη και αναδόμηση του προσώπου. Με τις ραδιοσυχνότητες διεγείρονται οι ινοβλάστες και η παραγωγή κολλαγόνου και επιτυγχάνεται σύσφιξη του δέρματος.

Η αρχή λειτουργίας του Ellase Diode, βασίζεται στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση. Δηλαδή στην ειδική απορρόφηση φωτός ορισμένου μήκους κύματος από την τρίχα ώστε να καταστραφεί χωρίςνα επηρεαστεί το περιβάλλον δέρμα. Το φως απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, μετατρέπεται σε θερμότητα και αποσυντίθενται, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η επανεμφάνισή της. Το Ellase Diode, εκπέμπει στα 808nm υπέρυθρη ακτινοβολία.

GDPR | Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Έντυπο ενημέρωσης της επιχείρησης Εύης Ζάρπα (εφεξής «Εταιρία») και του epimedlasers.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα») για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων Σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και τη σχετική Ελληνική Νομοθεσία.

Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας που βρίσκεται στη διαδικτυακή διεύθυνση www.epimedlasers.gr (εφ’ εξής «Ιστοσελίδα») από την επιχείρηση Εύη Ζάρπα (εφ’ εξής «Εταιρεία»).

Η εταιρεία EpiMed Lasers, εισάγει μηχανήματα ιατρικής αισθητικής υψηλής ποιότητας, που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζονται από την ίδια την εταιρεία, σε πιστοποιημένα εργοστάσια.  Η τεχνολογία electro optical intelligence, που χρησιμοποιείται, χαρακτηρίζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις άριστες προδιαγραφές και παραμέτρους όλων των μοντέλων.

EPImed Lasers - Μηχανήματα Αισθητικής Κορυφαίας Ποιότητας

Η εταιρεία EpiMed Lasers, εισάγει μηχανήματα ιατρικής αισθητικής προηγμένης τεχνολογίας, που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζονται από την ίδια την εταιρεία, σε πιστοποιημένα εργοστάσια.